Η εταιρεία μας, μετά από μακροχρόνια έρευνα στο νέο κλάδο των κανναβινοειδών, εισέρχεται στο χώρο,έχοντας συνάψει συμφωνία με την Endoca,  μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, και σας συστήνει τα προϊόντα της, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ο λόγος σύμπραξης συμφωνίας με την  endoca όμως, δεν είναι άλλος από την διασφάλιση  της ποιότητας,  καθώς η εταιρεία πιστοποιεί με εργαστηριακές εξετάσεις την ύπαρξη των συγκεκριμένων ποσοτήτων cbd του εκάστοτε προϊόντος, όπως και για την παραγωγή των φυτών, τα οποία καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα, και από σπόρους εγκεκριμένους από την Ε.Ε.

Πλέον στο CBDGreeece.gr μπορεί κάποιος να βρει και πολλά άλλα προϊόντα από κάνναβη Sativa L. όπως την ολοκληρωμένη σειρά ομορφιάς και περιποίησης jeanbio και trompetol, μεγάλη ποικιλία κεριών (wax) για άτμισμα, άλλα και υγρό αναπλήρωσης με CBD ηλεκ/κου τσιγάρου (eliquid),CBD/pet για κατοικίδια.

Πιστεύουμε στις πολύ ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης και δημιουργούμε συνέχεια καινούριες συνεργασίες με επιχειρηματίες της κάνναβης, εμπλουτίζοντας με καινούρια προϊόντα τόσο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως και τα φυσικά καταστήματά μας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

 

Κατάστημα Αθηνών
Δημοσθένους 239, Καλλιθέα 176 73
Τηλέφωνο: 2114050876 Ελλάδα

Facebook: CBDgreece
Intagram: @cbdgreece
Twitter: @CBD_Greece