Σχετικά με εμάς

Η Alfa Trade OΕ είναι μια δυναμική εταιρία που ιδρύθηκε το 2010 μέσα σε δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα με έξυπνες κινήσεις και με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, κατάφερε σε μικρο χρονικό διάστημα, να αποκτήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Στα λίγα χρονιά λειτουργίας της η εταιρία κατάφερε να εισάγει και να διανέμει επιτυχώς καινοτόμα προϊόντα στην ελληνική αγορά αλλά και τα Βαλκάνια. Η έδρα της είναι σε στρατηγικό σημείο στην καρδιά των Βαλκανίων την Θεσσαλονίκη. Η εταιρία είναι ο επίσημος διανομέας πολλών brands στην Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Βουλγαρία, F.Y.R.O.M και Αλβανία.

Η Alfa Trade έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για βρει και διανέμει πραγματικά καινοτόμα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, ο απώτερος στόχος των καινοτόμων προϊόντων είναι να επωφεληθούν πραγματικά οι πελάτες. Η Alfa Trade δοκιμάζει και ελέγχει με πολύ αυστηρά κριτήρια κάθε νέο brand που διανέμει.

“Η Alfa Trade ιδρύθηκε με την αποστολή της παροχής της καλύτερης υποστήριξης μετά την πώληση (after sales service) στην ιστορία του εμπορίου. Από την ίδρυσή της πριν από δύο χρόνια, η εταιρεία έχει παραμείνει πιστή στην αποστολή αυτή, αναδεικνύεται ως η εταιρία με τους πιστότερους πελάτες – μεταπωλητές – συνεργάτες.

Για την επίτευξη αυτής της αποστολής η Alfa Trade έχει δεσμευτεί να παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις απαιτήσεις των μεταπωλητών – συνεργατών με χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την ταχύτητα.

Επιπλέον, διαλέγουμε προσεκτικά τους μεταπωλητές μας και προσπαθούμε να μοιραστούμε το όραμά μας με αυτούς για την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Στόχος μας είναι να είναι η Alfa Trade να γίνει συνώνυμο εμπιστοσύνης και της άριστης εξυπηρέτησης.

en_GB