Το mysconto.gr είναι ένας ασφαλής και μοντέρνος διαδικτυακός τόπος που σχεδιάστικε μετά από εκτεταμένη έρευνα έτσι ώστε να πληρεί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, αλλά και να αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο στα χέρια του χρήστη.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε “τα πάντα όλα” στις καλύτερες τιμές! Για αυτό τον λόγο εκτός από τις δικές μας εισαγωγές συνεργαζόμαστε με 42 Ελληνικές αντιπροσωπείες.

Το mysconto.gr λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρονικό κατάστημα έχοντας δύο σημεία αποστολής σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Έτσι, διατηρεί το πλεονέκτημα να διαμοιράζει τις παραγγελίες κατάλληλα ώστε να καλύπτει όλες τις περιοχές αλλά και να αποφεύγεται το επιπλέον κόστος.

Η AlfaTrade επίσης εισάγει προϊόντα των εταιριών Drift Innovation, Removu και Wheel Stand Pro τα οποία μπορείτε να βρείτε στο mysconto.gr.

Drift Innovation: Η εταιρεία Drift Innovation αποτελείται από μια ομάδα ατόμων που σκοπό έχει να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία κατασκευάζει Action Cameras καθώς και μια πληθώρα αξεσουάρ γι΄αυτές.

Removu: Η Removu πρόκειται για μια εταιρεία που σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα για τις κάμερες GoPro αλλά και άλλων συσκευών απεικόνισης. Όραμα της Removu είναι να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών.

Wheel Stand Pro: Η συγκεκριμένη εταιρεία θεωρείται κορυφαία στη παραγωγή βάσεων τιμονιέρας. Οι βάσεις αυτές ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και την σταθερότητά τους.

Facebook: mysconto.gr